Syros City Trail 2018: Διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων

19 Ιουλ 2018

Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries παρέχει έκπτωση 30% στους συμμετέχοντες, στους συνοδούς καθώς στα οχήματά τους (ΙΧ, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες). Για να επωθεληθείτε της έκπτωσης θα πρέπει να μας αποστείλετε, έγκαιρα, email στο [email protected], προκειμένου να σας συμπεριλάβουμε στην λίστα δικαιούχων έκπτωσης. Στο email να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας καθώς και την ημερομηνία αναχώρησης από τον τόπο διαμονής σας προς την Σύρο και αντιστρόφως (από 30/8 έως 3/9).

 

Θα χορηγηθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων με έκπτωση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινώνηστε τις απογευματινές ώρες μόνο με τους διοργανωτές : κος Ισίδωρο Παλαμάρη , τηλ. 6936691747 ή στείλτε email : [email protected].

Διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων

Μετά την αποστολή του email στους διοργανωτές, στο [email protected], και την επιβεβαίωση από τους διοργανωτές, η λίστα των δικαιούχων έκπτωσης αποστέλλεται στο κεντρικό πρακτορείο της blue star στην Σύρο, GAVIOTIS TRAVEL . Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το πρακτορείο, αφού λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης από τους διοργανωτές, προκειμένου να εκδώσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Gaviotis Travel

Ακτή Παπάγου 24, Ερμούπολη

τηλ. 2281086644 / 2281086611

email : [email protected]


#syroscitytrail #citytrail #trail #cyclades #ermoupoli #anosyros #aegean

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ