Cyclades Trail Cup 2018: Άνοιγμα Εγγραφών για το Kimolos Trail!

20 Μαρ 2018

Νεκρόπολη Κιμώλου!

 

Το Cyclades Trail Cup είναι μια σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος που έχει ως στόχο την ανάδειξη των Κυκλάδων και των νησιών τους σε προορισμό εναλλακτικού, πολιτιστικού και αθλητικού τουρισμού. Το 2018 και για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Cyclades Trail Cup παρουσιάζει μια νέα σειρά εκδηλώσεων σε εναλλακτικούς προορισμούς με πρωτότυπες αθλητικές διαδρομές και με έντονες πολιτιστικές εμπειρίες, δίνοντας προτεραιότητα στα “μικρά” νησιά των Κυκλάδων, το Πρωτάθλημα του 2018 θα διεξαχθεί με 6 αγώνες σε 6 νησιά. Την Κίμωλο, την Φολέγανδρο, την Ίο, την Άνδρο, την Κύθνο και την Τήνο. Ετοιμαστείτε λοιπόν για το Kimolos Trail, το Folegandros Sunset Trail, το Ios Trail Race, το Andros Trail Race, το Kythnos Challenge και το Tinos Challenge!

 

 

Η πρώτη εκκίνηση της χρονιάς θα δοθεί στο νησί της Κίμωλου την Κυριακή 27 Μάϊου! Ο 1ος ορεινός αγώνας τρεξίματος: Kimolos Trail, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με δυο διαδρομές μήκους 21 και 9 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στον οικισμό «Χωριό» και ή διαδρομή των 21χλμ προσφέρει πρωτόγνωρη απομόνωση στον συμμετέχοντα, μιας και δεν συναντά άλλους οικισμούς ή περιοχές με ανθρώπινη παρουσία. Ελάτε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 26-28 Μάϊου στην Κίμωλο και πάρτε μέρος σε έναν διαφορετικό αγώνα τρεξίματος.

 

 Νεκρόπολη Κιμώλου και στο βάθος Σαρακήνικο Μήλου!

 

Με το νέο Cyclades Trail Cup Point System, κάθε αγώνας και κάθε αγώνισμα του Kimolos Trail, προσφέρει βαθμολογικούς πόντους. Έγκυρος, είναι κάθε αθλητής που τερματίζει σε τουλάχιστον ένα αγώνισμα ανεξαρτήτως απόστασης.Το αγώνισμα Kimolos Trail 21km προσφέρει 83 πόντους ενώ το αγώνισμα Kimolos Trail 9km προσφέρει 33 πόντους.

 

Αθλητισμός και Κινηματογράφος γίνονται ένα στην Κίμωλο! Όπως κάθε αγώνας του Cyclades Trail Cup, έτσι και στο Kimolos Trail, παντρεύει τα αθλητικά δρώμενα με άλλα πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Σε συνεργασία με τους «Κιμωλίστες», δραστήριους κάτοικους της Κιμώλου, θα διεξαχθεί βραδιά κινηματογράφου με την προβολή ταινιών αθλητικού περιεχομένου. Ο τρόπος προβολής που επιλέγουν οι Κιμωλίστες εξαρτάται από τον καιρό, αλλά εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα σας μείνει αξέχαστος.

 

 Σινεμά στην παραλία!

 

Νικητές του αγώνα θα αναδειχθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες του αγωνίσματος 21χλμ. Oι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες του αγωνίσματος 9χλμ, ο 1ος Κιμωλίατης και η 1η Κιμωλιάτισα αθλήτρια.

 

Ηλεκτρονικές δηλώσεις εγγραφής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Κυριακή 20 Μάϊου, από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.cycladestrailcup.com . Νέες δηλώσεις συμμέτοχης θα μπορούν να γίνουν και στην γραμματεία του αγώνα το Σάββατο 26 Μάϊου μεταξύ 10:00-18:00 στην αίθουσα δημοτικών συμβουλίων Κιμώλου.

 

 Περιοχή Σκιάδι!

 

https://www.facebook.com/cycladestrailcup/

https://www.facebook.com/kimolostrail/

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ