Armenistis Summer Trail στις 10 Ιουλίου 2016!

14 Ιουν 2016

Tο 2ο ARMENISTIS SUMMER TRAIL θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου στα πλαίσια του πιο fitness τριημέρου που διοργανώνεται για 5η χρονιά από την Σχολή Προπονητών North Academy of Fitness και το γυμναστήριο Fitness Lifestyle Club σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας, το Camping Armenistis, στη Χαλκιδική στις 08-10Ιουλίου. Ένα τριήμερο γεμάτο δράση με τους καλύτερους δασκάλους σε προγράμματα ZuDance, ΤRX, Aerial Yoga/hatha Yoga, Reberthing, Functional trails, Interactive Pilates, Aqua Aerobics, Pilates for Dancers, Callisthenics, Kids Activities & Breakdance, Summer Trail 5km &10Km, Beach Volley Tournament,Crossfitness games, και φυσικά ...party!!!

Κατηγορίες και βραβεύσεις

Δε θα υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες. Αναμνηστικά μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας ομάδων με δήλωση 6 ατόμων και πάνω με την κατάταξη να τη δίνει ο συνολικός χρόνος των τεσσάρων καλύτερων χρόνων της. Η μόνη προϋπόθεση είναι να γίνει ομαδική δήλωση και ομαδική κατάθεση αναφέροντας ξεκάθαρα το όνομα της ομάδας από τον ορισμένο αρχηγό ο οποίος θα παραλάβει και τα νούμερα. Η συμμετοχή στα ομαδικά ορίζεται στα 8 ευρώ το άτομο.
1. Γενική κατηγορία ανδρών 5χλμ και 10χλμ 1ος Κύπελλο-μετάλλιο, 2ος μετάλλιο, 3ος μετάλλιο.
2. Γενική κατηγορία γυναικών 5χλμ και 10χλμ 1η Κύπελλο-μετάλλιο, 2η μετάλλιο, 3η μετάλλιο.
3. Ομαδικό 5χλμ και 10χλμ 1η ομάδα κύπελλο.


Εγγραφές & Όροι Συμμετοχής

Όλοι οι συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους στα αγωνίσματα συμφωνούν - αποδέχονται ρητά και ανεπιφυλάκτως τα παρακάτω: Η συμμετοχή αθλητών κάτω των 18 ετών γίνεται μόνο με έγγραφη δήλωση γονέα. Η συμμετοχή αθλητών κάτω των 14 ετών θα είναι δυνατή μόνο με τη συνοδεία του γονέα. Ο κάθε δρομέας είναι υπεύθυνος για την καλή του σωματική υγεία και συμμετέχει στο αγώνα με δική του ευθύνη. Όλοι οι συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους στα αγωνίσματα συμφωνούν - αποδέχονται ρητά και ανεπιφυλάκτως τα παρακάτω. Δηλώνω ότι έχω εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και είμαι υγιής για να συμμετέχω στον αγώνα δρόμου. Συμμετέχω στον αγώνα αποκλειστικά με δική μου ευθύνη, αναγνωρίζω και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα ότι η συμμετοχή μου αυτή ενέχει κινδύνους, οι οποίοι μπορεί να προέλθουν όχι μόνο από τις πράξεις ή παραλείψεις μου, αλλά και από τις πράξεις ή παραλείψεις τρίτων ή την κατάσταση του αγωνιστικού στίβου και του εξοπλισμού, τους οποίους αναλαμβάνω και αποδέχομαι προσωπικά. Παραιτούμαι από οποιαδήποτε αξίωση αποζημίωσης για κάθε ατύχημα ή φθορά εξοπλισμού και για κάθε εν γένει ζημία ή βλάβη του σώματος ή της υγείας που τυχόν προκύψει. Αποδέχομαι οποιαδήποτε ανάρτηση του ονόματός μου και του έτους γέννησης στα αποτελέσματα, καθώς και σε ρεπορτάζ και σε δελτία τύπου . Αποδέχομαι τη μετάδοση οπτικοακουστικού υλικού, φωτογραφιών και βίντεο από τον αγώνα, όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα μου.

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές με τους παρακάτω τρόπους:
Α) Μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα στην ενότητα “Δηλώσεις συμμετοχής’’
B) Με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] συμπληρώνοντας τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, ομάδα χορηγός, μέγεθος μπλούζας, αγώνισμα.
Γ) Την ημέρα των αγώνων και για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων 20 μπορούν να γίνουν δηλώσεις στη γραμματεία έως και 1ώρα πριν την εκκίνηση.

Έγκυρη ορίζεται η εγγραφή εφόσον έχει κατατεθεί το ποσό συμμετοχής ως την 4η Ιουλίου. Το κόστος συμμετοχής για το ARMENISTIS SUMMER TRAIL ορίζεται στα 10 ευρώ για τις ατομικές δηλώσεις και 8 ευρώ για τις ομαδικές και για τις δύο αποστάσεις και περιλαμβάνει:
 1) Αναμνηστικό μπλουζάκι
 2) Μετάλλιο 
 3) Την τροφοδοσία  του αγώνα όπως ορίστηκε παραπάνω
 4) Δωρεάν είσοδο για τον συμμετέχοντα την μέρα του αγώνα στο Camping 
 5) Την συμμετοχή στις κληρώσεις δώρων απο τους χορηγούς του αγώνα
 
Η κατάθεση στον λογαριασμό:
Eurobank: 0026.0181.39.0100593376
IBAN: GR 7202601810000390100593376
Δικαιούχος: ΤΣΙΝΤΣΙΦΑ ΕΛΠΙΣ Μ.


2ο Οικονομικό Πακέτο Συμμετοχής 

Ο Αγώνας γίνεται στα πλαίσια του 5ου All out Fitness weekend της North Academy of Fitness. Σας δίνουμε την δυνατότητα με 30€ μόνο και με πληρωμή αποκλειστικά μέχρι τις 10 Ιουνίου να επωφεληθείτε απο το παρακάτω οικονομικό πακέτο:
1.Τη συμμετοχή σας στους αγώνες 5km ή 10km
2.Τη συμμετοχή σας σε όλες της δραστηριότητες του τριημέρου ( και του Crossfitness που γίνεται Σάββατο και του beach volley τουρνουά που διεξάγεται Κυριακή)
3.Δωρεάν μεταφορά (Παρασκευή απόγευμα και επιστροφή Κυριακή βράδυ)
4.Δωρεάν continental πρωινό για Σαββάτο και Κυριακή
5.10% έκπτωση για διαμονή μόνο σε σκηνές
6.Αναμνηστικό μπλουζάκι
7.Βεβαίωση παρακολούθησης
Για πληρωμή μετά τις 10 Ιουνίου το ποσό συμμετοχής στο τριήμερο ανέρχεται στα 35 ευρώ


Στοιχεία Επικοινωνίας Οργανωτικής Επιτροπής 

Γενικές πληροφορίες: (+30) 2310.402.982
Facebook: North Academy Twitter: @northacademynaf Web Site: www.northacademy.gr
e-mail σχολής: [email protected] Διεύθυνση σχολής: Θεμιστοκλή Σοφούλη 70 54655 Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
Τεχνικός Διευθυντής Αγώνα: Γιάννης Κουρκουρίκης ([email protected])

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στο http://armenististrail.weebly.com/pirhoomicronkappa942rhoupsilonxieta-alphagamma974nualpha.html

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ