Επετειακό 5ο Lycabettus Run! Άνοιξαν οι εγγραφές!Early bird offer έως τις 31 Οκτωβρίου 2018

16 Ιουλ 2018

 

Το επετειακό 5ο Lycabettus Run, η δημοφιλής διοργάνωση τρεξίματος που συνδυάζει τις ομορφιές του φυσικού τοπίου του Λυκαβηττού με την άσκηση, επιστρέφει για 5η χρονιά στις 24 Φεβρουαρίου 2019. Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στις διαφορετικές ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές στην καρδιά της Αθήνας! Απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία είναι να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία!

 

Οι εγγραφές του επετειακού 5ου Lycabettus Run άνοιξαν σήμερα 16 Ιουλίου (όπως είχε ανακοινώσει στην αναλυτική της προκήρυξη η Οργανωτική Επιτροπή) και είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr. Οι ενδιαφερόμενοι αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Ακόμα, θα ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 3 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση.

 

Η σημαντική όμως είδηση είναι ότι η Οργανωτική Επιτροπή δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους δρομείς να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους από σήμερα 16η Ιουλίου έως και την 31η Οκτωβρίου στην προνομιακή τιμή των 12,00€/ άτομο για κάθε ατομικό αγώνισμα και 11,00€/ άτομο για συμμετοχή στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας (Relay - Ανδρών - Γυναικών & Μικτή).

 

Σε κάθε περίπτωση και μετά το πέρας της Early bird offer περιόδου, οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019.

 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο 5ο Lycabettus Run θα έχουν μόνο όσοι έχουν πληρώσει το σχετικό αντίτιμο που επέλεξαν.

 

Μέρος από τα έσοδα κάθε εγγραφής, θα δοθεί μετά το τέλος του αγώνα, όπως και πέρυσι, στο "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

 

Ο αγώνας απευθύνεται σε δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για ανήλικους, είναι απαραίτητη η προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης από τον γονέα ή κηδεμόνα του.

 

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών, οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς και τα πακέτα συμμετοχής από 3 σημεία:


-  Lobby St. George Lycabettus lifestyle Hotel
- Κατάστημα Outrun - Mαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο
- Κατάστημα Top Cycles - Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι

 

Οι ημέρες και ώρες παραλαβής θα ανακοινωθούν σύντομα από τη διοργάνωση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected]

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ