4ο Lycabettus Run: Οι εγγραφές κλείνουν σήμερα Τετάρτη 14/02. Μικρή παράταση εγγραφών μόνο μέσω viva.gr

14 Φεβ 2018

Η Οργανωτική Επιτροπή του Lycabettus Run ανακοινώνει (με βάση και την προκήρυξη του αγώνα) το κλείσιμο των εγγραφών μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr. Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι δρομείς θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέχρι σήμερα Τετάρτη 14/02 στις 12 τα μεσάνυχτα. Η καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής θα πρέπει να γίνει μέχρι και την Παρασκευή 16/02 στις 12 τα μεσάνυχτα.

 

Θα υπάρξει μια μικρή παράταση εγγραφών έως την Παρασκευή 16/02, μόνο μέσω viva.gr.

Συγκεκριμένα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί μέσω Viva είτε μέσω του ειδικού κουμπιού που υπάρχει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο πεδίο των εγγραφών, είτε απευθείας στο Viva.gr, επιλέγοντας τα αθλητικά γεγονότα και αμέσως μετά την εκδήλωση Lycabettus Run. Εκεί, η πληρωμή γίνεται άμεσα με τη χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας ή ειδικού λογαριασμού Viva.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν επιθυμούν ή δεν έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν ηλεκτρονικά είτε μέσα της φόρμας στο Lycabettusrun.gr είτε μέσω της φόρμας στο viva.gr να κατευθυνθούν σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή αλλά και την πληρωμή τους.
Tα συνεργαζόμενα καταστήματα και σημεία για εγγραφή είναι τα SEVEN SPOTS, RELOAD STORES, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Αθημόραμα.gr, Viva Kiosk Σύνταγμα και Viva Kiosk Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Γκάζι).

Η Ο.Ε. του Lycabetus Run

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ