Αρχική>Δελτία Τύπου>Skyrunner Series Greece>2017 Skyrunner Series by Salomon: Αυλαία του Πρωταθλήματος στο AlpamayoPro Trailrace!

Με συναρπαστικό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του 2017 Skyrunner Series by Salomon. Η τελευταία πράξη της σεζόν έλαβε χώρα στην εντυπωσιακή φύση της βορειοανατολικής Πάρνηθας και το AlpamayoPro Trail Race. Η 11η έκδοση του ιστορικού αυτού αγώνα, βρήκε μεγάλο νικητή τον Δημήτρη Σελέτη, ο οποίος με επίδοση 2:26:56, έκοψε πρώτος το νήμα στη γραμμή του τερματισμού των 25 χιλιομέτρων. Τον ακολούθησαν οι Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος (2:34:18) και  Αντώνης Νέστορας (2:36:50) στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στις γυναίκες, πρώτη αναδείχτηκε η Μαρία Μάλαϊ (2:53:52), αφήνοντας δεύτερη τη Τζίνα Γκαλέτι (3:14:07) και τρίτη την Φωτεινή Κολόκα (3:20:32).

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές, τόσο για τους νικητές του AlpamayoPro Trail Race, όσο και για του πρωταθλητές του 2017 Skyrunner Series by Salomon.

Στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου στο 2017 Skyrunner Series by Salomon, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (Salomon Hellas) είχε εξασφαλίσει από νωρίς στη σεζόν το στέμμα του πρωταθλητή. Δεύτερος κατετάγη ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος (Odlo/LaSportiva) και τρίτος ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (Dynafit). Στις γυναίκες, η νίκη της Μαρίας Μάλαϊ (Odlo/LaSportiva) στη Πάρνηθα ήταν αυτή που της χάρισε το φετινό τίτλο της πρωταθλήτριας, αφήνοντας δεύτερη την Ανδριάννα Βασιλάτου (AllTerrainRunners) και τρίτη τη Τζίνα Γκαλέτι (Odlo/LaSportiva)

Photo Credits: Ιουλία Δούνη

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 η εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon https://www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 by Salomon η εταιρεία αθλητικών ρολογιών Suunto  https://www.facebook.com/Suunto.Greece

Χορηγοί Επικοινωνίας

-          COSMOTE TV

-          Zougla.gr

-          Runnermagazine.gr / Runner Magazine

-          Advendure.com

-          Coremag.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:

Stay Liked: https://www.facebook.com/skyrunninghellas

Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

FOLLOW US

Facebook Twitter YouTube RSS Flickr

FORUM

• LOWE ALPINE Mountain Attack 35-45 lt - Παρουσίαση (1 Δημοσιεύσεις)
    • Τον περασμένο χειμώνα έψαχνα για ένα σακίδιο που θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω για 2 μέρες (μία νύχτα) για ορειβασία στο βουνό. Αυτό το νέο σακίδιο θέλησα να έχει πολλά χαρακτηριστικά για χειμερινή
    • JohnLux
    • 18/10/2017 12:48
    • Πρόβλημα με τα νύχια των ποδιών (4 Δημοσιεύσεις)
    • Τα δάκτυλα σου δεν πρέπει να ακουμπούν κατά το τρέξιμο στο μπροστά μέρος. Μεγαλύτερο νούμερο και σωστό δέσιμο για να μην φεύγει το πόδι μπροστά στις κατηφορες. Τι νούμερο φοράς κανονικά και τι νούμερ
    • flaming arrow
    • 17/10/2017 21:42
    • ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΡΟΛΟΙ SUUNTO AMBIT 3 PEAK (1 Δημοσιεύσεις)
    • Καλησπέρα , Πωλείται suunto ambit 3 peak σε τιμή 250 ευρώ σε άριστη κατάσταση και με πολύ λίγες προπονήσεις . Αγρατζούνιστο και πάρα πολύ καλά φροντισμένο όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες( Παρακαλ
    • patsiarikas.d
    • 17/10/2017 15:24
    • Salewa Ice Axe Tec X Hammer Review - Παρουσίαση (1 Δημοσιεύσεις)
    • Ελπίζοντας να έρθει σύντομα ο χειμώνας, είναι καιρός να ξεσκωνίσουμε ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο της χειμερινής ορειβασίας, την ορειβατική σκαπάνη ή αγγλιστή Ice Axe, ή βαρβαριστή Πιολέ. Ολοκληρω
    • JohnLux
    • 17/10/2017 08:59
    • Ε.Ο.Σ ΆΡΤΑΣ ΔΙΆΣΧΙΣΗ: Τρικλάριο - Πρέσπες (1 Δημοσιεύσεις)
    • Πάνω από τη Μικρή Πρέσπα δεσπόζει ένα από τα λιγότερο γνωστά και περπατημένα βουνά της πατρίδας μας, το Τρικλάριο ή Σφήκα όπως αλλιώς ονομάζεται. Η κύρια κορυφή του βουνού είναι γνωστή με το όνομα Μπά
    • Glampros
    • 17/10/2017 01:46

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To Advendure στο Salomon Cappadocia Ultra Tra…

To Advendure στο Salomon Cappadocia Ultra Trail 2017!

Ήταν αρχές του 2015 όταν πρώτοι εμείς εδώ στο Advendure είχαμε συστήσει τον Cappadocia Ultra Trail στο ελληνικό κοινό. Όπως είχαμε αναφέρει τότε «Ίσως το βασικότερο χαρακ...

Advendure © 2001-2013

Είσοδος or Εγγραφή