Αρχική>Δελτία Τύπου>Runner Store>Runner Store: Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου για το PeopleRun 3

Runner Store: Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου για το PeopleRun 3

Την Πέμπτη 12 Oκτωβρίου, στις 12.00, σας περιμένουμε στη συνέντευξη Τύπου για το PeopleRun 3, το οικογενειακό δρομικό event που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και έγινε θεσμός, στο Runner Store του Golden Hall, στο Μαρούσι. Μαζί μας θα είναι ο ambassador του PeopleRun 3, Κωνσταντίνος Βασάλος, πρωταθλητής bodybuilding που ξεχώρισε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Και φέτος η εταιρεία Βίκος στηρίζει τον αγώνα αγκαλιάζοντας την εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το ΕΚΕΑ, ενώ και εκπρόσωποι του ΚΕΔΜΟΠ - Χάρισε Ζωή, η Μαρία Παγώνη, αιματολόγος ιατρός από την Αιματολογική Εταιρεία, και οι συγγραφείς Πηνελόπη Κουρτζή-Τσάκαλου και Αυγή Βάγια θα είναι μαζί μας για να ενημερώσουν για τη σπουδαιότητα της δωρεάς μυελού των οστών.

Η πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών του Κτήματος Συγγρού, Άννα Μαρία Γιάντση, θα βρίσκεται μαζί μας για να μας μιλήσει για τα εκπαιδευτικά-ψυχαγωγικά προγράμματα που οργανώνει το Κτήμα Συγγρού την ημέρα του αγώνα, ως παράλληλες δράσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης PEOPLE RUN 3 είναι οι εταιρείες Intermed και Uni-Pharma.

Το PeopleRun 3 θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι, με αγώνες 4Κ και 8Κ για ενήλικες και παιδικό αγώνα Kids Run 1K για παιδιά μέχρι και 12 ετών.

Χορηγοί – Υποστηρικτές PeopleRun 3

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

• 10.000 χιλιόμετρα για 100 μίλια – Συνέντευξη με τ ...

Δημήτρης Τρουπής, 15/06/2018 15:11
    Καλησπέρα Δημήτρη, Το χρονικό όριο είναι στις 30 ώρες. Κομβικό σημείο είναι επίσης οι 24 ώρες αφού εκεί αλλάζει και το χρώμα του buckle που παίρνει ο αθλητής που τερματίζει...(α σημένιο κάτω από τις 24, χάλκινο από 24 - 30) ... ;-)

• Salomon Sense Ride: Ενα προσιτό "SLAB Sense Ultra ...

Τάκης Τσογκαράκης, 08/06/2018 06:42
    Αν το συγκρίνεις με τα 180 ευρώ (αρχικές τιμές λιανικής και οι δύο) του SLAB Sense Ultra έτσι νομίζω! "Street price" με λίγο ψάξιμο θα τα βρεις και τα δύο φθηνότερα ;)

• Grouse Creek® Lite Tracker, μια καινούργια βουνίσ ...

Γιώργος Καλλιμάνης, 07/06/2018 17:40
    οποιαδήποτε ομοιότητα με το SAUCONY PEREGRIN 6 είναι εντελώς συμπτωματική; https://www.startfitness.co.uk/saucony-peregrine-6-mens-running-shoes-blue-s20302-2.html

• ΒΡΥΣΕΑΔΑ 2018: Άνοιγμα εγγραφών!

Δημήτριος Ζαφειρόπουλος, 31/05/2018 06:43
    O αγώνας των 30 χλμ τι απέγινε;

• FROZEN PEAKS: Νέο φεστιβάλ αγώνων βουνού στο Νευρ ...

Παύλος Κραγιόπουλος, 29/05/2018 10:54
    Ο Frozen Peaks Panorama 265KM είναι πλέον ο κατά τεκμήριο δυσκολότερος και ποιο απαιτητικός αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα. Η διοργάνωση άψογη σε όλα τα επίπεδα με τους διοργανωτές να λείνουν άμεσα κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που παρουσιάστηκε. Οι ...

Ολόκληρο...

FOLLOW US

Facebook Twitter YouTube RSS Flickr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Compressport® V3 Trail Shirt: Νέα σχεδίαση κα…

Compressport® V3 Trail Shirt: Νέα σχεδίαση και λειτουργικά χαρακτηριστικά σε ένα best seller προϊόν!

Η Ελβετική εταιρεία Compressport® έχει δημιουργήσει πλέον παράδοση στα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας ρούχα – κυρίως συμπίεσης – για ορεινό τρέξιμο. Σχεδίαση και παραγω...

Advendure © 2001-2018

Είσοδος or Εγγραφή