Το Cyclades Trail Cup 2017 ολοκληρώθηκε και παρουσιάζει τα δώρα των Πρωταθλητών Κυκλάδων 2017!

22 Φεβ 2018

 

Για την συμμετοχή του στο Cyclades Trail Cup, ένας αθλητής θα έπρεπε να λάβει μέρος και να τερματίσει σε τουλάχιστον 4 από τους 6 αγώνες της χρονιάς, επιλέγοντας πάντα το κυρίως αγώνισμα. Κάθε τερματισμός του, του προσέφερε βαθμολογία και οι 4 καλύτερες κατατάξεις του, το καλύτερο άθροισμα για το Cyclades Trail Cup. Από τους 300 αθλητές που έλαβαν μέρος σε τουλάχιστον ένα κυρίως αγώνισμα κάποιας διοργάνωσης του CTC, μόνον 12 συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν τουλάχιστον 4 αγώνες!

 

 

Πρωταθλήτρια Κυκλάδων 2017 ανακηρύχθηκε η Κολόκα Φωτεινή της Dynafit Greece, συμμετέχοντας σε 4 αγώνες και μαζεύοντας 372 βαθμούς! Στην δεύτερη θέση με 291 βαθμούς ήρθε η αθλήτρια,  Kayoko Tabata της Run Forever από την Ιαπωνία, ενώ στην τρίτη θέση με 271 βαθμούς ήρθε η Jianping Gong της Sky Women Running Team από την Κίνα!

 

Πρωταθλητής Κυκλάδων 2017 ανακηρύχθηκε ο Ροδόπουλος Νικόλαος της Tecnica Hellas, συμμετέχοντας σε 4 αγώνες και μαζεύοντας 390 βαθμούς! Στην δεύτερη θέση με 293 βαθμούς ήρθε ο Burakov Raman απο την Ρωσία και στην τρίτη θέση ήρθε ο Κυριαζάκος Χρήστος της Spartan55min, από την Μύκονο, με 281 βαθμούς.

 

Νικητές αναδείχθηκαν επίσης οι Μπισκετζή Μαρία απο την Σύρο, Μπάγιος Ιωάννης, Τυπάλδος Δημήτρης, Ζεγκίνογλου Φίλιππος, Τζέτζελος Δημήτρης και Κυριακός Δημήτρης.

 

Οι 6 νικητές της γενικής κατάταξης (Ροδόπουλος, Burakov, Κυριαζάκος, Κολόκα, Tabata και Gong) κερδίζουν το μεγάλο έπαθλο του Cyclades Trail Cup, την υποτροφία σπουδών στο Blogging & E Marketing απο τον Όμιλο σπουδών Pansik, Μέγα Χορηγό του CTC. Το εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα διαρκεί 4 μήνες, με μία φορά την εβδομάδα παρακολούθηση και περιλαμβάνει την ανάλυση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τη δημιουργία προσωπικών blog και τους μηχανισμούς προώθησης αυτών.

 

http://www.pansik.gr/el/ekpaideusi/entatika-tmimata/#social-media-blogging-e-marketing

 

Ο Όμιλος σπουδών PANSiK Scuola di Moda ιδρύθηκε το 1977 και έκτοτε παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο τομέα της Μόδας, της Tέχνης και των Media. Είναι ιδιωτική σχολή με αναγνωρισμένο δίπλωμα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η PANSiK είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ.

-----

Όλοι οι νικητές (12) θα λάβουν από έναν έντυπο χάρτη των Κυκλάδων από τις εκδόσεις Ανάβαση, αποκλειστικού χαρτογραφικού συνεργάτη του CTC. Ένας πολύ χρήσιμος χάρτης που αναδεικνύει τις χωρικές σχέσεις ανάμεσα στα νησιά. Σε κάθε νησί θα βρείτε ένα σύντομο κείμενο με τα κυριότερα μνημεία, τις ωραιότερες παραλίες και τα δίκτυα μονοπατιών. Απαραίτητο συμπλήρωμα καθενός από τους επιμέρους αναλυτικούς πεζοπορικούς χάρτες των νησιών αυτών που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις μας. Τυπωμένος σε αδιάβροχο χαρτί Polyart

 

http://www.anavasi.gr/index.php?lang=gr

 

Ο Πρωταθλητής Κυκλάδων 2017, Νικόλαος Ροδόπουλος, εκτός των ανωτέρω δώρων, κερδίζει πακέτο διαμονής για δυο άτομα και 2 νύχτες στο Noe Rooms στην Τήνο. Μια ευγενική χορηγία της ιδιοκτήτριας κα. Νώε Μαρίας

http://www.noe-rooms.gr/

Κερδίζει επίσης την δωρεάν συμμετοχή του στα αγωνίσματα του Kimolos Trail 2018 και Folegandros Sunset Race.

-----

Ο δεύτερος νικητής του 2017, Raman Burakov, κερδίζει πακέτο διαμονής για δυο άτομα και 2 νύχτες στο Liostasi Spa and Suits στην Ίο. Μια ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη κ. Δεναξά Αρτέμη

https://www.liostasi.gr/mobile/

Κερδίζει επίσης την δωρεάν συμμετοχή του στα αγωνίσματα του Ios Adventure 2018 και Kimolos Trail 2018.

-----

O τρίτος νικητής του 2017, Χρήστος Κυριαζάκος κερδίζει την δωρεάν συμμετοχή του στα αγωνίσματα του Kimolos Trail 2018, Andros Trail Race 2018 και Tinos Challenge 2018.

-----

H Πρωταθλήτρια Κυκλάδων 2017, Φωτεινή Κολόκα, εκτός των ανωτέρω δώρων, κερδίζει πακέτο διαμονής για δυο άτομα και 2 νύχτες στην “Μαραθια” της Τήνου. Μια ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη, κ. Σουράνη Μαρίνου.

http://www.marathiatinos.gr/rooms.html

Κερδίζει επίσης την δωρεάν συμμετοχή της στα αγωνίσματα του Kimolos Trail 2018 και Tinos Challenge 2018.

-----

H δεύτερη νικήτρια του 2017, Kayoko Tabata, κερδίζει πακέτο διαμονής για δυο άτομα και 2 νύχτες στο Flora Studios στην Δονούσα. Μια ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη κ. Κωβαίου Λογοθέτη.

http://www.firoa-studios.gr/index.php/el/

Κερδίζει επίσης την δωρεάν συμμετοχή της στα αγωνίσματα του Ios Adventure 2018 και Kimolos Trail 2018.

-----

Η τρίτη νικήτρια του 2017, Jianping Gong κερδίζει την δωρεάν συμμετοχή της στα αγωνίσματα του Kimolos Trail 2018, Andros Trail Race 2018 και Tinos Challenge 2018.

-----

Η Μπισκετζή Μαρία κερδίζει την δωρεάν συμμετοχή της στα αγωνίσματα του Kythnos Challenge 2018.

----

Ο Μπάγιος Ιωάννης κερδίζει την δωρεάν συμμετοχή του στα αγωνίσματα του Tinos Challenge 2018.

----

Ο Τυπάλδος Δημήτρης κερδίζει την δωρεάν συμμετοχή του στα αγωνίσματα του Tinos Challenge 2018.

----

Ο Ζεγκίνογλου Φίλιππος κερδίζει την δωρεάν συμμετοχή του στα αγωνίσματα του Ios Adventure 2018.

----

Ο Τζέτζελος Δημήτρης κερδίζει την δωρεάν συμμετοχή του στα αγωνίσματα του Kythnos Challenge 2018.

----

Ο Κυριακός Δημήτρης κερδίζει την δωρεάν συμμετοχή του στα αγωνίσματα του Tinos Challenge 2018.

 

Το 2018 και για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Cyclades Trail Cup παρουσιάζει μια νέα σειρά εκδηλώσεων σε εναλλακτικούς προορισμούς με πρωτότυπες αθλητικές διαδρομές και με έντονες πολιτιστικές εμπειρίες! Δίνοντας προτεραιότητα στα “μικρά” νησιά των Κυκλάδων, το Πρωτάθλημα του 2018 θα διεξαχθεί με 6 αγώνες σε 6 νησιά. Την Κίμωλο, την Φολέγανδρο, την Ίο, την Άνδρο, την Κύθνο και την Τήνο.

Με το νέο CTC_PointSystem, κάθε αγώνας και κάθε αγώνισμα του, προσφέρει βαθμολογικούς πόντους για το Cyclades Trail Cup. Έγκυρος, είναι κάθε αθλητής που τερματίζει σε τουλάχιστον ένα αγώνισμα ανεξαρτήτως απόστασης. Νικητής θα είναι ο αθλητής με το μεγαλύτερο σύνολο πόντων, στο τέλος της χρονιάς. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Βαθμολογικό Σύστημα θα αναρτηθούν σύντομα.  

Ακολουθήστε το Cyclades Trail Cup στο Facebook και ενημερωθείτε για τα νέα στους αγώνες των Κυκλάδων. https://www.facebook.com/cycladestrailcup/

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ